ПОВИК ЗА МАЛИ ГРАНТОВИ

posted in: Повици | 0

Проектот „Здружени сили за заеднички интереси“  имплементиран од страна на ЦОСВ подружница Прилеп во партнерство со ЦГИ Прилеп и ЖГИ АНТИКО од Скопје, финансиран од Европска Унија во рамките на ИПА Програма за поддршка на граѓанско општество и медиуми 2014 … Continued

ПОВИК ЗА ЕКСПЕРТИ ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА НА ОБУКА И ПРОЦЕС ЗА ПОДДРШКА НА ЗАЕДНИЦИТЕ

posted in: Повици | 0

Здружението Центар за граѓанска иницијатива (ЦГИ) објавува повик за експерт во рамките на проектот „Здружени сили за заеднички интереси“ финансиран од Европската Унија а спроведен од страна на ЦОСВ подружница Прилеп, а во партнерство со Центарот за граѓанска иницијатива од … Continued

Повик

posted in: Повици | 0

ЗА ВКЛУЧУВАЊЕ ВО ПРОЕКТОТ „ЗДРУЖЕНИ СИЛИ ЗА ЗАЕДНИЧКИ ИНТЕРЕСИ“      Преку овој повик ЦОСВ – Координативен одбор на волонтерски услуги заедно со ЦГИ – Центар за граѓанска иницијатива од Прилеп и Женска Граѓанска иницијатива АНТИКО од Скопје ги повикува … Continued

ПОВИК ЗА МАЛИ ГРАНТОВИ

posted in: Повици | 0

Проектот „Здружени сили за заеднички интереси“  имплементиран од страна на ЦОСВ подружница Прилеп во партнерство со ЦГИ Прилеп и ЖГИ АНТИКО од Скопје, финансиран од Европска Унија во рамките на ИПА Програма за поддршка на граѓанско општество и медиуми 2014 … Continued

ПОВИК ЗА ЕКСПЕРТИ ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА НА ОБУКИ И ПРОЦЕС ЗА ПОДДРШКА НА ЗАЕДНИЦИТЕ

posted in: Повици | 0

Здружението Центар за граѓанска иницијатива (ЦГИ) објавува повик за експерти/ки во рамките на проектот „Здружени сили за заеднички интереси“ финансиран од Европската Унија а спроведен од страна на ЦОСВ подружница Прилеп, а во партнерство со Центарот за граѓанска иницијатива од … Continued

Повик за експерт/ка на тема Застапување/Advocacy

posted in: Повици | 0

Почитувани, Ги повикуваме сите заинтересирани страни да аплицираат на отворениот повик за експерт/ка на темата Застапување/Advocacy. Преземете го повикот на овој линк, како би ги дознале деталите за ангажманот и условите за аплицирање. Краен рок за доставување на апликации е … Continued