Проект: Мојата животна околина – мој предизвик

Краток опис на проектот Овој проект е суб-грантиран од Проектот „Здружени сили за заеднички интереси“, имплементиран од страна на ЦОСВ подружница Прилеп во партнерство со ЦГИ Прилеп и ЖГИ АНТИКО од Скопје, финансиран од Европска Унија во рамките на ИПА … Continued

Проект: Освои ја Чашка

Краток опис на проектот   Овој проект е суб-грантиран од Проектот „Здружени сили за заеднички интереси“, имплементиран од страна на ЦОСВ подружница Прилеп во партнерство со ЦГИ Прилеп и ЖГИ АНТИКО од Скопје, финансиран од Европска Унија во рамките на … Continued

Проект: Младински еко-етно рурален туризам

Краток опис на проектот Овој проект е суб-грантиран од Проектот „Здружени сили за заеднички интереси“, имплементиран од страна на ЦОСВ подружница Прилеп во партнерство со ЦГИ Прилеп и ЖГИ АНТИКО од Скопје, финансиран од Европска Унија во рамките на ИПА … Continued

Проект: Туристички саем во Преспа 2018

Краток опис на проектот Овој проект е суб-грантиран од Проектот „Здружени сили за заеднички интереси“, имплементиран од страна на ЦОСВ подружница Прилеп во партнерство со ЦГИ Прилеп и ЖГИ АНТИКО од Скопје, финансиран од Европска Унија во рамките на ИПА … Continued

Проект: We BlogIN for involvement!

  Овој проект е суб-грантиран од Проектот „Здружени сили за заеднички интереси“, имплементиран од страна на ЦОСВ подружница Прилеп во партнерство со ЦГИ Прилеп и ЖГИ АНТИКО од Скопје, финансиран од Европска Унија во рамките на ИПА Програма за поддршка … Continued

Проект: Заеднички за подобра животна средина во Општина Карпош

Овој проект е суб-грантиран од Проектот „Здружени сили за заеднички интереси“, имплементиран од страна на ЦОСВ подружница Прилеп во партнерство со ЦГИ Прилеп и ЖГИ АНТИКО од Скопје, финансиран од Европска Унија во рамките на ИПА Програма за поддршка на … Continued

Проект: Одговорни пред Одговорностите

Овој проект е суб-грантиран од Проектот „Здружени сили за заеднички интереси“, имплементиран од страна на ЦОСВ подружница Прилеп во партнерство со ЦГИ Прилеп и ЖГИ АНТИКО од Скопје, финансиран од Европска Унија во рамките на ИПА Програма за поддршка на … Continued

Тренинг за имплементирање на регрантираните проекти

  Во периодот од  26-28 март 2018 година во хотел Порта Скопје, се одржа тренинг наменет за организациите кои се корисници на малите грантови во рамкоте на овој проект. Целта на овој тренинг беше запознавање и подготовка на соб-грантираните граѓански … Continued

Финансирани проекти

На повикот за мали грантови во склоп на проектот „Здружени сили за заеднички интереси“, финансиран од Европската унија, имплементиран од ЦОСВ Прилеп во партнерство со ЖГИ АНТИКО од Скопје и Центар за граѓанска иницијатива од Прилеп, аплицираа вкупно 20 граѓански … Continued

ПОВИК ЗА МАЛИ ГРАНТОВИ

posted in: Повици | 0

Проектот „Здружени сили за заеднички интереси“  имплементиран од страна на ЦОСВ подружница Прилеп во партнерство со ЦГИ Прилеп и ЖГИ АНТИКО од Скопје, финансиран од Европска Унија во рамките на ИПА Програма за поддршка на граѓанско општество и медиуми 2014 … Continued